About

Sieup nu enteup dina heleut kiceup, haat nu natrat dina sela sela netra, mengkeut gegeut  ngarara tresna, ngaranggeuy dedeuh ngarunday kanyaah. Ngawicik jatining asih nu salawasna ngawayagah nemonan harepan nu kalampud ku mangsa nu can kahontal…. Wilujeng maos seratan nu ngahaja kanggo aos

One Response to About

  1. ayi fernando says:

    ah……
    nu leres ieuteh guru???????????
    jadi panasaran simkuring!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: